Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau

Op de campus van de TU/e is donderdag 7 november Fontys Nexus geopend, het nieuwe gebouw van de Fontys Hogescholen. Het pand, waarin drie instituten zijn gevestigd in het domein Technologie & Innovatie, moet een open ruimte worden voor ontmoeting, studie, onderzoek en kennisdeling, zowel voor studenten, docenten als het bedrijfsleven.

Brabant Event Bureau organiseerde de open dag voor medewerkers, familie en relaties voor 15 opleidingen. Een interactief en divers programma waar men op eigen gelegenheid aan deel kon nemen of kennis kon maken met de nieuwste innovaties en HighTech.

Zo konden gasten van de open dag voetballen met een Soccer Robot en ontdekken hoe techniek levens kan redden door middel van een Throwabot. Bij de aanwezige kinderen waren de Dino Robots absolute favoriet. In het gehele gebouw viel genoeg te ontdekken; diverse demonstratie waaronder een in een 3D printing lab, een meet & great met een raceauto van de toekomst en het raceteam, demo’s door studententeams en een praktijkles in de werkplaats.

OPDRACHTGEVER
Fontys Hogescholen

TYPE
Open Dag

DUUR
1 dag

AANTAL
1750+

SERVICES
on-site evenement management, catering, techniek, venue management, entertainment, event marketing, relatie marketing, event branding, live communication, programma design

Evenementenbureau Eindhoven
Evenementenbureau Eindhoven Brabant Event Bureau