Een hybride evenement organiseren, hoe doe je dat?

Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement. Het is meer dan een lives stream of online meeting. Het draait om de beleving en interactie. Met Online Event Platform is het alsof je zelf live op het evenement aanwezig bent, maar dan digitaal

Je kunt ervoor kiezen om 100% van de deelnemers, dus ook sprekers online te laten verlopen. Een andere optie is om bijvoorbeeld sprekers vanuit jouw bedrijf of event locatie en bezoekers vanuit ieders eigen werkplek, deel te laten nemen. Op de deze manier kun je op een veilige manier, toch een ‘feel’ geven van jouw locatie. Een hybride event kan ook bestaan uit meerdere fysieke locaties. Wij hebben nog veel meer tips, do’s en kennis over het hybride maken van jouw evenement, contact ons!

Online evenement Brabant Event Bureau

Studio's

Wij hebben diverse studio’s waarmee we samenwerken voor de organisatie van jouw online evenement. De studio’s zijn voorzien van een professionele inrichting en decor en uiteraard met de beste cameraregie, techniek, licht en faciliteiten.

Toffe content

Hybride kick-off, break-outs, ronde tafels, 1:1 video meetings.

Veilig

Event voor individuele kijker: hij of zij kijkt/discussieert mee van achter de computer. Op afstand ‘samen zijn’.
Online evenement Brabant Event Bureau

Duurzaam

Besparing van reistijd, reiskosten, catering en energie.