Evenementenbureau Tilburg

Typisch Brabantse mentaliteit en gastvrijheid onder vergrootglas in campagne om Brabant (inter)nationaal stevig op de kaart te zetten.

Onder grote belangstelling werd tijdens een evenement van VisitBrabant bij Doloris in Tilburg Brabant is Open 2019 gelanceerd. In deze campagne, waarin meer dan 30 Brabantse partijen samenwerken om Brabant (inter)nationaal stevig op de kaart te zetten, speelt dit jaar de Brabander een prominente rol. Brabant is Open duidt de typisch Brabantse mentaliteit en gastvrijheid, en daarmee het karakter van de Brabanders. Zij zetten het beste van Brabant op de kaart en laten zien dat in Brabant de deuren altijd open zijn; voor (inter)nationale bezoekers, studenten en expats. Tijdens het evenement werd nog eens duidelijk dat mede dankzij omvangrijke samenwerkingen zoals Brabant is Open de stijgende lijn in bezoekcijfers wordt voortgezet.

OPDRACHTGEVER
Visit Brabant

TYPE
Kick-off, launch evenement

DUUR
1 dagen

AANTAL
300+

SERVICES
deelnemersregistratie, event campagne, sociaal programma, sprekers management, on-site evenement management, entertainment, catering, techniek, venue management, event marketing, live-communication, leveranciers & contracting, begroting, event branding.

Evenementenbureau Breda
Evenementenbureau Tilburg