Evenementenbureau Breda Brabant Event Bureau

Het was een geslaagde editie van Das Leisure Ondernemers Festival 2019 met een enorme opkomst en kei gemütliche sfeer.

Tijdens Das Leisure Ondernemers Festival op 19 november werd de Brabantse leisure ondernemer ondergedompeld in de wereld van onze belangrijkste nieuwe toerist: de Duitse gast. Steeds meer Duitse gasten weten Brabant te vinden en dat is goed nieuws. Ze besteden niet alleen veel meer dan Nederlandse gasten, ze zijn bovendien erg loyaal. Weet jij hoe je meer Duitse gasten kunt verwelkomen en ze gastvrij kunt ontvangen?

Het decor van dit bedrijfsfestival is de Koepel in Breda, beter bekend als de Koepelgevangenis. Vandaag de dag een geweldige evenementen locatie met de mogelijkheid om je evenement te organiseren in het atrium omringt door tweehonderd authentieke cellen. Een deel van deze cellen heeft Brabant Event Bureau bij dit evenement ingezet als break-out en expo ruimtes.

OPDRACHTGEVER
Visit Brabant

TYPE
Bedrijfsfestival, Corporate Festival, Conferentie, Beurs

DUUR
1 dag

AANTAL
300+

SERVICES
sprekers management, deelnemersregistratie, event branding, on-site evenement management, catering, techniek, venue management, entertainment, event marketing, relatie marketing, live-communication, inrichting & styling, leveranciers & contracting, begroting.

Online Event
Evenementenbureau Breda Brabant Event Bureau