EEN ONLINE EVENT BELEVEN ALSOF JE ER ECHT STAAT!

Met deelnemers die alleen naar een beeldscherm kijken en luisteren red je het niet meer. Check hier de mogelijkheden van Online Event Platform!

Een online evenement is niet nieuw. Door digitalisering zijn er verschillende manieren om online vergaderingen, webinars en kleine evenementen te organiseren. Dit platform biedt de mogelijkheden die fysieke evenementen ook bieden. Je verliest daardoor geen interactie met je deelnemers en je deelnemers hebben een unieke ervaring. Vanaf elke gewenste locatie kunnen zij effectief netwerken, kennis opdoen en nieuwe zakelijke mogelijkheden ontdekken. Simpelweg met enkel een wifi verbinding en een camera. Nieuwsgierig naar hoe dit eruit kan zien voor jouw evenement? Check dan onze online demo! Of stel jouw vragen persoonlijk, we helpen je graag!

De volledige event beleving

Een online evenement beleven alsof je er zelf staat? Dat kan! Met behulp van een persoonlijk check-in, pauze, 1:1 meetings en zelfs een gezellige netwerkborrel. Je wordt meegenomen in het programma en geholpen waar nodig. Zo is de beleving van het event zoals een fysiek event, maar dan digitaal.

Iemand die de deur voor je opendoet als je een sessie in gaat. Tijdens het evenement lunch laten bezorgen bij jouw virtuele deelnemers thuis of op hun werkplek? Alles is mogelijk. Wij houden van details!

online event organiseren
Online event organiseren

Elkaar ontmoeten zoals bij een echt evenement

Ontmoet elkaar in de lobby, tijdens sessies of een pauzemoment.  Breng deelnemers in contact met, voor hen interessante, exposanten. Of plan 1:1 afspraken in een netwerkcarrousel. Wil je weten hoe dit er uit ziet? Check de online demo.

In je eigen huisstijl

Het platform en de virtuele omgeving kun je volledig branden in de huisstijl van je organisatie of evenement. De look en feel blijft dus behouden. Deze branding kan doorgevoerd worden in de ticketing, de bijbehorende app en de website van het platform.
online event organiseren
online event organiseren

Digitale doorloop en productie

Voorafgaand aan elk event worden alle punten nog doorgenomen, zodat we zeker weten dat je tijdens het evenement geen omkijken meer hebt naar de virtuele event omgeving.

Een digitale doorloop met sprekers, exposanten en de organisatie is onmisbaar. Door middel van een dry-run functie van het platform, ervaren we met het interne team het event zoals de bezoeker het hierna zal beleven.

Full service event support

Naast online events leggen opdrachtgevers ook graag andere evenementen en content bij ons neer. Denk aan campagnes, conferenties, kick-offs of relatie events. Wij zijn full service, beyond online!

Met jarenlange ervaring in de live on-site en online events weten wij wat het is om een evenement met impact professioneel neer te zetten. Naast een hotline voor technische vragen kunnen wij je ook voortdurend adviseren over bijvoorbeeld de vorm en inhoud van jouw online of hybride evenement.

online event organiseren

Services

Wij, als ervaren event managers, coördineren jouw online evenement en een succesvolle productie. Denk hierbij aan:

Registratie en ticketing

Studio & techniek

Streaming, AV, internet

Presentatie & moderatie

Content, design en interactie

On-demand services

Onboarding van deelnemers

Spreker briefings en techniek

Exposanten instructies